Boklöfte 2014

Inför 2014 har jag funderat en hel del på vilket slags litteraturlöfte jag ville avlägga. Jag överväger att filmfasta nästa år: antingen bara se dokumentärer eller a-märkta filmer. Det känns dock svårt att avstå ”vanliga” filmer ett helt år, men jag återkommer om en kortare fasta blir aktuell.

Det känns enklare att välja ett boklöfte. Det är mer konkret och inte lika mycket att avstå från (tror jag åtminstone). Under 2014 lovar jag att läsa följande författare: Jane Austen; systrarn Brontë, Emily Dickinson, Victoria Benedictsson, Virginia Woolf och Sylvia Plath. Några av dem har jag redan läst men alla är sådana jag länge tänkt att jag vill läsa men inte tagit mig tid till det. Nu är det dags! Min tanke är att läsa böcker om och av författarna och kanske se någon filmatisering, om det finns.

Vad lovar du?

Annonser

4 reaktioner till “Boklöfte 2014

  1. Bara läsa ROSA böcker 😉 el inte bara men insett att böcker med något rosa på framsidan dras jag till. Nä skämt o sido så hoppas jag orka läsa böcker igen även om jag upptäckte ljudboken i somras så saknas bokläsningen. Ditt löfte lät som många bra böcker kommer att gås igenom under året. Kan tänka mig flertalet av de författarna.

Skriv något här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s